En dan bestaat je eigen bedrijf een jaar, ben je ineens al een jaar ondernemer…!

Eén jaar geleden begonnen door een rotsituatie te beschouwen als het beste wat me kon overkomen. Geen idee wat er op me af zou komen, wat er zou gaan gebeuren en of het zou lukken, maar gewoon vol  vertrouwen in de toekomst er volledig  voor gegaan.

Wat is er veel gebeurd en wat heb ik het afgelopen jaar veel geleerd.
En wat een gave opdrachten heb ik al mogen uitvoeren:

  • Coördinatie van een nieuwe website
  • Opzetten van een digitale kennisbibliotheek
  • Advies inzake structurering van het administratieve proces

Na 9 maanden ondernemen mocht ik 2017 afsluiten met een resultaat waar een hoop ZZP-ers alleen maar van kunnen dromen. En zoals het er nu naar uitziet, gaat 2018 een nóg beter jaar worden!

Natuurlijk waren daar al mijn opdrachtgevers die mij inhuurden en met wie ik stuk voor stuk fijn heb samengewerkt: Bedankt, zonder jullie was LevelUp er niet meer geweest!

Maar naast opdrachtgevers zijn er ook nog de mensen die met je mee willen denken en hun expertise met je willen delen.  Niet omdat het moet of omdat ze ervoor betaald krijgen, maar gewoon omdat ze je willen helpen. Tegen die mensen  die mij – op welke manier dan ook – hebben geholpen , zeg ik: Ontzéttend bedankt! Jullie hebben een wezenlijke bijdrage geleverd aan het succes van LevelUp!

En zonder iemand anders tekort te willen doen, speciale dank aan Roel Hummel, Max Mulders en Maartje Koppen. Ik kan jullie niet genoeg bedanken  voor jullie continue support, advies en wijsheid. En niet te vergeten dat jullie me wilden aanhoren en oprapen als ik het niet meer zag zitten of als boksbal wilden fungeren omdat ik gewoon even stoom moest afblazen.

Op naar een fantástisch jaar 2!